Innovatieve oplossingen op het gebied van Packaging

In de huidige tijd is robotisering en automatisering onmisbaar

Ook in de verpakkingsindustrie worden robots veelvuldig toegepast. Door te automatiseren en robotiseren verhoogt u de flexibiliteit, snelheid en nauwkeurigheid van uw productielijn, ontlast u uw werknemers van monotoon en repeterend werk en vermindert u de uitvaltijd als gevolg van fouten.

Daarnaast kunt u snel, flexibel en kosteneffectief inspelen op de dynamische behoeften van uw distributeurs, retailers en consumenten.

Voor al uw verpakkingsvormen

Maak kennis met onze innovatieve en duurzame end of line sorteer- en verpakkingsoplossingen voor het primair sorteren en verpakken (picking) van verse producten (zoals groente, fruit en uien) of bewerkte voedingsproducten (zoals koek, biscuits, chocolade en vleeswaren) in bijvoorbeeld blisters of bakjes.

Maar ook voor het automatisch secundair verpakken van uw producten (packing) in Amerikaanse vouwdozen, display dozen, display trays (RRP en SRP), kunststof kratten en wrap around verpakkingen en het snel en effectief stapelen (palletising) bent u bij ons aan het juiste adres. Geen enkele verpakkingsvorm is wat ons betreft te moeilijk om te verwerken.

Tot onze end of line oplossingen behoren onder andere volautomatische pick-and-place units, verpakkingsmachines (casepackers), palletiseermachines, (de)palletiseerrobots, pallet(ont)stapelaars, tussenveldispensers, foliewikkelaars, rekhoesmachines, hoekopzetters en omsnoeringsmachines.

Altijd een passende oplossing voor uw vraag

Sorteer- en verpakkingslijnen vormen een essentiƫle schakel binnen ieder logistiek- en verpakkingsbedrijf. Ze zijn niet alleen medebepalend voor het rendement van uw bedrijf, maar zorgen ook voor de gewenste uitstraling en kwaliteit van uw product en stiptheid van uw leveringen. Dankzij de modulaire opbouw van onze installaties kunnen we deze snel en eenvoudig aanpassen aan uw specifieke wensen, volledig integreren binnen een bestaande situatie en koppelen aan uw ERP-systeem.

Benieuwd hoe we dat doen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag met het kiezen van uw beste oplossing op het gebied van Picking, Packing en Palletising.