Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van onze integrale oplossingen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, bel +31 164 612 254 of stuur ons een mail sales@overveldmachines.com

Contact service

Al meer dan 55 jaar deskundig advies

De basis voor Overveld Machines is in 1964 gelegd. Hierbij zijn we de uitdaging aangegaan om machines te ontwikkelen en vervaardigen voor het transporteren, verwerken en opslaan van bulkmateriaal voor onder andere de aardappel en uien verwerkende industrie.

In de jaren 70 en 80 ontwikkelde Overveld Machines ook een groot en onderscheidend assortiment aan sorteer- en verpakkingsmachines en deed daarbij veel ervaring op met diverse verpakkingstechnieken, waardoor de naamsbekendheid ook in andere sectoren, zoals de (petro)chemische en voedselverwerkende industrie, groeide.

In de decennia daarna is Overveld Machines steeds meer end of line verpakkingsmachines en -lijnen gaan produceren en is zich tevens gaan specialiseren in de industriële automatisering en robotisering en innovatieve smaakstofdoseerlijnen voor o.a. chips, koek en zoetwaren.

Inmiddels voorziet Overveld Machines klanten in binnen- en buitenland van toonaangevende machines en klantspecifieke turnkey installaties in zowel de voedselverwerkende, agrifood, non-food als de (petro)chemische industrie op het gebied van Bulkhandling, Flavouring en Packaging.

Samen realiseren we uw droom

Onze adviseurs en engineers zijn er voor u. Zij luisteren naar uw wensen en verwachtingen, kennen uw producten en processen en komen met complete oplossingen die aansluiten bij de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied.

Zo bent u verzekerd van een oplossing die bij u past, en ervaar zelf onze gouden regel: “Overveld Machines levert wat het belooft”.