Ontdek onze innovatieve en duurzame oplossingen

Empack 2023

Overveld Machines nodigt u uit voor een gezellige babbel, hapje en drankje op de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van verpakkingstechnologie. De Empack 2023 wordt georganiseerd op 5 & 6 april 2023 in de Evenementenhal van Den Bosch.

Binnen ieder logistiek- en verpakkingsbedrijf vormen sorteer- en verpakkingslijnen een essentiële schakel. Onze installaties zijn niet alleen medebepalend voor het rendement van uw bedrijf, maar zorgen ook voor de gewenste uitstraling en kwaliteit van uw product en stiptheid van uw leveringen. Dankzij de modulaire opbouw van onze installaties kunnen we deze snel en eenvoudig aanpassen aan uw specifieke wensen, volledig integreren binnen een bestaande situatie en koppelen aan uw ERP-systeem.

Tot onze end of line oplossingen behoren onder andere volautomatische pick-and-place units, verpakkingsmachines (casepackers), palletiseermachines, (de)palletiseerrobots, pallet(ont)stapelaars, tussenveldispensers, foliewikkelaars, rekhoesmachines, hoekopzetters en omsnoeringsmachines. Maar ook voor intern transport en onze plug-and-play machines, zoals dozenopzetters, dozensluiters, seal checkers, check weighers, denesters, collator belts, etc. bent u bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd hoe we dat doen? We vertellen u dat graag persoonlijk op 5 & 6 april.

Het salesteam van Overveld Machines.

Bestel gratis uw tickets via onze website

Bestel gratis tickets via onderstaand formulier, bel +31 164 612 254 of stuur ons een mail sales@overveldmachines.com

Contact service